"Skodovka-Club" zaprasza wszystkich na Ogólnopolski Zlot Miłośników Skody "Skoda Obsession" 2005, który odbedzie się:
2-4 września 2005 roku.
Miejscem zlotu jest ośrodek "Borki" w SMARDZEWICACH nad zalewem Sulejowskim i Lotnisko Aeroklubu Ziemi Piotrkowskiej.
Program zlotu
Piątek - 2 września 2005r.:
do godz. 20:00 - przybywanie uczestników zlotu na teren ośrodka, zakwaterowanie
ok. godz. 20:30 - spotkanie organizacyjne, rozdanie numerów startowych
Sobota - 3 wrześnie 2005r.:
9:00-12:00 - próby sprawnościowe na terenie ośrodka oraz inne atrakcje
12:00-13:00 - przerwa obiadowa
13:00 - wyjazd aut na teren lotniska w postaci mini rajdu turystycznego z itinererem
ok. godz. 15:00 - rozpoczęcie prób sprawnościowych na terenie lotniska
ok. godz. 19:00 - powrót na teren campingu
21:00 - ognisko
Niedziela - 4 września 2005r.:
10:00 - mecz piłki nożnej Skodovka-Club vs Reszta Świata
ok. godz. 12:00 - oficjalne zakończenie zlotu, podanie wyników oraz rozdanie nagród
Uczestnicy zlotu proszeni są o rejestracje na stronie http://www.skodovka.pl - zakładka Skoda obssesion 2005
__________________________________________________ _________
Cena pobytu w ośrodku "Borki" za dobę:
Namiot: 5 PLN (1-2 os.); 10 PLN (3-4 os);
Opłaty dodatkowe do namiotu:
Domek 3 osobowy: 96 PLN (można być w 4 os.) Domek składa się z dwóch pokoi. Standard naprawdę dobry .
Opłaty dodatkowe do domku:
opłata miejscowa: os. dorosła: 1 PLN, os. ucząca się: 0,20 PLN
Rezerwacji dokonujecie dzwoniąc pod numer: (044) 724 38 37. Przy dokonywaniu rezerwacji na domek podajcie hasło "Skodovka-Club".
__________________________________________________ _________
Info o ośrodku:
Serdecznie wszystkich zapraszamy Mam taka prosbe - wszystkich zdecydowanych prosilbym o jak najszybsze zapisanie sie - im wiecej mam osob na liscie tym wiecej moge zalatwic ze sponsorami i mediami. Na dzien dzisiejszy wyglada na to, ze tak jak w zeszlym roku nikt z osob zgloszonych nie wyjedzie z pustymi rekami Warto tez na biezaco sledzic dzial zlotu na naszej stronie bo beda sie pojawiac nowe informacje. Na dzien dzisiejszy mam juz oficjalne partnerstwo Skody Auto Polska S.A. w imprezie a caly czas walczymy dalej. Mam nadzieje, ze pojawi sie z OCP chociaz "jedenastka" do mecza w noge Skodovka vs Reszta Swiata
Oficjalnym partnerem imprezy została Skoda Auto Polska S.A., a sponsorem zlotu Shell Sp. z o.o. Zapraszam do zagladania co jakiś czas na www.skodovka.pl - będą pojawiać się nowe szczegóły...
Niestety na meczu już nie mogłem zostać, ale sobotni dzień w którym odbyły się wszystkie ciekawe konkurencje był super. Pogoda dopisała, co mnie cieszy pojawiło się więcej TDi, a co jeszcze bardziej mnie cieszy moja octa mnie nie zawiodła i utarła nosa niektórym doświadczonym zawodnikom w śród nich fela 1,3 na NOS-ie :lol:
Miałem dwa nie udane starty coś mi ją zdławiło na początku tak jakbym za dużo gazu wcisnał, ale to z braku doświadczenia ops:
Z tego co wiem to Nexus i kolega w bordowej octavi kombi z turbinkami od 130PD też mieli gorsze czasy :szeroki_usmiech
Pozdrawiam
to była konkurencja na stoper bo tak naprawde chodziło o zabawe i dlatego ciesze sie że Misiek strzelił mi baty ale ja jestem d... a nie zawodnik do sprintu atmosfera była super było kilka wpadek ale nikt nie jest doskonały
Sprint odbył sie na długości 350m
Jeszcze raz Gratki Misiek nastepnym razem dojedziemy równo
Co tam byly za wyscigi?
Jakies znecanie sie nad slabszymi? :diabelski_usmiech
Pozamiataliscie klase Rapid? :lol:
Nie spoko - bez urazy - serio pytam. Jaka to byla konkurencja? Jakies czasy gdzies są, itd?
podział na klasy byl dość prosty i czytelny RWD (tył napęd serie) RWD+ (jw z przerobkami), FWD (przód napęd serie) i FWD+ (jw z przerobkami)
wynikow chyba jeszcze nie ma na www
to była konkurencja na stoper bo tak naprawde chodziło o zabawe i dlatego ciesze sie że Misiek strzelił mi baty ale ja jestem d... a nie zawodnik do sprintu atmosfera była super było kilka wpadek ale nikt nie jest doskonały
no kilka wpadek było, masz u mnie dużego plusa za fair play k
Zamieszczone przez djczas
Sprint odbył sie na długości 350m
albo i mniej :lol:
Zamieszczone przez djczas
Jeszcze raz Gratki Misiek nastepnym razem dojedziemy równo
podział na klasy byl dość prosty i czytelny RWD (tył napęd serie) RWD+ (jw z przerobkami), FWD (przód napęd serie) i FWD+ (jw z przerobkami)
wynikow chyba jeszcze nie ma na www
Thx - nawet nie glupi ten podzial jak na kameralna impreze, jak mniemam.
Wyniki sa na razie w takiej postaci, pozniej beda na www: http://skodovka.pl/wyniki_so2005.pdf - podzial na klasy wg czasow w sprincie i rodzaju napedu (RWD/FWD).
Mam nadzieje, ze sie dobrze bawiliscie, a co do organizacji to przytocze tylko kilka liczb:
- przygotowanie imprezy: jakies 3-4 tygodnie
- budzet na przygotowanie imprezy: niecale 400PLN z dobrowolnych skladek klubowiczow Skodovki
Tak wiec bylo sporo niedociagniec, ale zmeczenie przygotowaniami i zapieprzem na zlocie dalo troche po kosciach Niemniej mam nadzieje, ze nikt sie az tak strasznie nie zawiodl To po prostu nie jest impreza organizowana z duzym budzetem, rozmachem itd, gdzie pracuje sztab ludzi nad tym, tylko przez kilku zapalencow
PS. Jesli ktos z Was zajal I/II/III miejsce w generalce w swojej klasie, a nie byl na rozdaniu nagrod - prosze o kontakt z Maxem Shindlerem ( [email protected] ) w celu ustaleniu przesylki nagrody (m.in. olej Shell). Niestety, przesylka na koszt odbiorcy - budzet klubu juz i tak zostal sporo nadwyrezony organizacja zlotu, a zbliza sie termin oplacenia naszego serwera.
Komentarz